Praktisk info

Timebestilling:

Bestilling av timer kan gjøres via nett eller telefon.

Du kan med fordel logge ned appen «Pasientsky». Der er noen behandlinger mulig å booke online og der kan du ha dialog med din terapeut, og ha oversikt over dine timer
Du kan også: Logg inn på Pasientsky her

Vi har sekretær som sikrer god tilgjengelighet 08-1100, hver dag.

Telefontid : mandag til fredag : 08:00-11:00

Lunsj : Mandag-Fredag 11:00- 11:30  /  Onsdag 11:00-12:30

 

Avbestilling av timer:

  • På telefon: Før kl.11:00 virkedagen før behandling.
  • På mail: Før kl. 15:00 virkedagen før behandling.
  • Online booking: 24 timer før behandlingstidspunktet.

Timer som ikke avbestilles innen fristen må betales i sin helhet. Det vil si egenandel og trygdeandel fra Helfo.

Adresse: Øvre idrettsvei 35. 8626 Mo i Rana   75 12 70 80

Mail : post@moheia.no

Henvisning

Man trenger ikke lenger henvisning  for å bestille time til fysioterapeut.

Det er fortsatt en forutsetning for stønad at pasienten går til en fysioterapeut som har driftsavtale med kommunen. Alle våre fysioterapeuter og manuellterapeuter har driftsavtale.

Primærkontakt

Manuellterapeutene og kiropraktoren er alle primærkontakter . Disse kan henvise videre til røntgen, spesialister og sykemelde.

Parkering

Moheia Fysikalske og Kiropraktiske Senter ligger ved parkeringen til Ranahallen og vi har derfor god tilgang på gratis parkering rett utenfor instituttet

Frikort 

1. januar 2021 ble egenandelstakene 1 og 2 slått sammen til én frikort-ordning. De tjenestene som før utløste godkjente egenandeler, vil fortsatt utløse egenandeler som gir opptjening til frikort for helsetjenester.

Frikort for helsetjenester får du når du har betalt over et visst beløp i egenandeler. Når du viser frikort, slipper du å betale egenandeler for resten av kalenderåret. Du finner digitalt frikort når du logger deg inn på helsenorge.no. Det digitale frikortet er gyldig som bevis på egenandelsfritak.

Dagens frikortordning gjelder for ulike tjenester. Ordningen er automatisert.

Forsikringspasienter

Noen av våre terapeuter har avtale med flere forsikringsselskap. Husk å melde inn behov for behandling til forsikringsselskapet og fremvis behandlings garanti ved første time hos oss.

Vi har ikke direkte oppgjør med : Vertikal Helse, Storebrand, Fremtind og IF . Her betaler kunder egenandel og sender refusjon til forsikringen selv.

Garderobe og låsbare skap

Vi har to garderober med dusj og mulighet for å skifte til treningstøy i tillegg har vi låsbare skape for oppbevaring av verdisaker/klær.

-->